Sdílejte s ostatními své úspěchy se zákonem přitažlivosti

Své příběhy posílejte na email info@evapaclikova.com

Váš email ani jméno nebudou zveřejněny. Pokud si budete přát uveřejnit své jméno, pak nám tuto informaci do svého emailu připište. 

 

 

 

Jak se cítit jako Bohyně

Hezký den, 

už dlouho se chystám, že Vám napíši, jak mi Vaše ebooky, kurz Bohyně lásky a tento emailový program změnil (a mění) život, dnes ale alespoň chci konkrétně poděkovat za tento emailový koučink. 🙂 
Začala jsem s ním teprve nedávno, později, než byl oficiálně spuštěn. Těším se na každé nové cvičení a vážně moc děkuji, že jste něco takového vytvořila:-) Chtěla bych se s Vámi podělit o zkušenost, kterou mám s tím, co často zmiňujete - že Vesmír nejlépe ví, jak naše přání doručit, a že je zásadní se odpoutat. Mě se takto splnilo tento víkend jedno přání ze seznamu:-)
 
Ve svém seznamu cílů jsem měla přání, abych na jednu oslavu, na kterou jsem byla pozvaná, šla jako spokojená, sebevědomá žena a byl vážně okouzlující, cítila se a vypadala jako princezna. Bylo to pro mne hodně důležité, jelikož byl pozvaný i jeden muž, na kterém mi záleží, a zároveň i jedna slečna, která mi dělá samé naschvály, takže jsem chtěla celou party prožít s lehkostí a bez obav. Za tímto účelem jsem si koupila krásnou sukni a těšila se, jak skvěle budu vypadat. Sukně mi sice neseděla tak, jak jsem si myslela, ale to jsem vytěsnila. Navíc se u ní večer nevratně rozbil zip a já se ,,hroutila". Doslova jsem neměla v čem jít, začaly se ve mě objevovat myšlenky typu ,,hmm, takže já si to přání napsala, a teď nic, to je úplný výsměch". Na základě Vašich rad jsem ale nechala tyto pocity proplout a ještě ten večer si řekla, že se to ráno určitě nějak vyřeší. Zajdu do města, do obchodů, uvidí se. Usínala jsem s tím, že jsem si afirmovala: děkuji, že si to zítra tak užiju a budu vypadat kouzelně! Ve zkratce, Vesmír přesně věděl, že se mi ta sukně prostě rozbít musí:-) Sehnala jsem totiž nádherné šaty, ideální pro danou událost a později mi došlo - no jo, vždyť teď se konečně cítím jako ta princezna, jak jsem si to napsala:-) Úplně mi to vyrazilo dech. 
Teď už vím, že když se stane něco špatného, znamená to, že se to děje pro mé ,,další" dobro a místo nějakých depresí si říkám ,,no jo, děkuju Vesmíre, těším se!:-). Přeji Vám krásný den a děkuji za Váš blog:-) 
Marta

 

Kniha Alfa bohyně

Na knihu Alfa bohyně jsem byla velmi zvědavá. Před jejím přečtením jsem již spolupracovala s paní Evou, ale na knihu jsem se těšila. A chtěla jsem si ji přečíst, tak jsem si ji objednala u Vesmíru. Řídila jsem se intuicí co udělat a tak jsem dělala. V naší knihovně máte jako její klient možnost navrhnout knihu ke koupi do katalogu knihovny. Někdy Váš návrh přijmou, jindy ne. Já poslala svůj návrh a poděkovala Vesmíru za jeho přijetí a víc to neřešila. Cítila jsem, že to vyjde, a bylo to nejenom tím, že na sobě pracuji vnitřně, ale taky že zatím nikdy můj návrh nezamítli . Asi za dva týdny mi došel email, že můj návrh byl přijat a kniha je v procesu vyřizování. Už jsem se jen mohla těšit, až bude v katalogu. Zanedlouho jsem ji měla doma. I přesto, že se věnuji zákonu přitažlivosti už dlouho, tak jsem se opět dozvěděla nové věci. Knížka je přehledná, srozumitelně napsaná. A je úplně jedno, jestli ji čte člověk, který se LOA věnuje dlouho či úplný začátečník. Pokročilý se dozví nové věci a pro začátečníka je tato kniha úžasná v tom, že mu osvětlí celý proces, jak to funguje. Mám ráda knihu a film Tajemství, ale souhlasím s názorem, že je to v ní všechno řečeno okrajově, a pak se divíte, že se nedaří. Kniha Alfa bohyně úplný opak, je skvělá v tom, že to vysvětlí jednoduše, ale do hloubky – od zákonu přitažlivosti, přes meditace, afirmace, vědomí, podvědomí až po odpoutání aj. Kniha mi otevřela oči v mnoha věcech, hlavně zákony Vesmíru a naše nastavení z dětství a vztah matka a dcera. Kniha je plná skvělých technik, cvičení a praktických rad, jak zlepšit svůj život, protože vše začíná u nás (teda uvnitř nás). Za mě je to naprosto skvělá a jedinečná kniha. Vřele doporučuji . Irena J.

Pozn.: LOA je zkratka pro Law of Attraction = zákon přitažlivosti, Eva

 

Vytoužená cesta

Krásný den všem Bohyním. Tvůj dnešní článek, Evi, mě přiměl napsat pár slov.... Naprosto souzním se vším, co jsi napsala. Na Tvé webové stránky jsem "narazila" před cca 5 lety a od té doby opravdu žiju život svých snů. Stojí to stále hodně práce na sobě, ale je to především spousta radosti, štěstí, aha momentů, a to i když není vše zalité sluncem permanentně  🙂   Ale k článku. Jedna z mých osobních zkušeností... Letadlem jsem letěla ve svých 4 letech, od té doby nikdy. Vždy jsem si přála letět letadlem a podívat se do Londýna... Naprosto nečekaně mi Vesmír přání splnil. Můj nadřízený mi chtěl poděkovat a ocenit mou práci a při poradě mi dal dárek - poukázku na letenky!!!! To bylo neuvěřitelné, vyhrkly mi slzy štěstí a nebyla jsem schopná slova 🙂 Až jsem to rozdýchala, tak jsem si uvědomila, že POLETIIIIM! A okamžitě jsem věděla, že do Londýna!!!! Vlastně ani nevím, proč tam 🙂 T        Takže máme už s přítelem letenky, ubytování a plánujeme a těšíme se!!! Možná to je pro spoustu z vás nepochopitelné, že tohle mi udělalo takovou radost, ale jsem šťastná jak blecha 🙂 A o tom to je. Takových podobných zážitků mam za poslední dobu spoustu. Hlavně se učím na nic netlačit a vždy si říci, že věci jsou tak, jak mají být z nějakého důvodu. A za to taky vděčím i Tobě Evi 🙂 Krásný zbytek víkendu a splnění přání všem 😘

 

Mobil vyšší cenové relace

 
Zdravím všechny Bohyně,
protože všechny jsme Bohyně, některé možná ještě spící a jiné už plně probuzeny, ale máme to v sobě všechny. Moje seznámení se zákonem přitažlivosti a poté i s Evou a jejím programem Bohyně začalo nejspíš podobně jako u většiny z vás, nevěrou a poté odchodem manžela.
 
Nebudu popisovat, čím vším jsem si prošla a jak se muselo změnit mé myšlení a vnímání toho, co se kolem mne a hlavně ve mně děje, většina z vás to zná velmi dobře. Zpočátku jsem si ani nevšimla, že zákon přitažlivosti u mě začal fungovat v můj prospěch, začalo to pomalu a nenápadně malými drobnými změnami, malými úspěchy, které jako by náhodu vycházely. Asi nejvýraznější fungování zákona přitažlivosti se projevilo letos na jaře.
 
Můj mobil už pomalu dosluhoval, opravdu nutně jsem již potřebovala nový a tak jsem se po něm začala rozhlížet. Volba padla na 2 modely od jednoho výrobce. Jeden ve střední třídě pro mě za přijatelnou cenu, druhý v super třídě, ale na mě trošku drahý. 14 tisíc pro mě v tu dobu bylo opravdu trochu moc, sice jen o pár tisíc, ale i to je někdy moc. Už jsem se smiřovala, že si pořídím ten levnější, ale pořád jsem pokukovala po tom dražším.
 
A pak jsem jeden víkend prohlásila, že jsem ochotna za nový mobil dát maximálně 11 tisíc. A druhý den právě ten můj vysněný mobil zlevnili ... ano hádáte správně, na 11 tisíc a navíc se dal koupit ve speciální akci na splátky bez navýšení (opravdu bez navýšení). Takže jsem si nakonec svůj vyhlédnutý mobil pořídila pro mě za velmi výhodných finančních podmínek. Hezký den všem Bohyním.